aupairtove.blogg.se

Niagara Falls

Publicerad 2015-06-09 18:54:00 i Livet som au pair, Resor,

Hej vänner! 
I söndags eftermiddag kom jag hem ifrån en helt fantastiskt bra helg i Niagarafallen med underbara tjejer. Vi åkte i fredags förmiddag och kom fram sedan fram runt 6-tiden till hotellet på den kanadensiska sidan där vi skulle bo. Då svidade vi snabbt om och gjorde oss party-redo och gick därefter ut för att att kolla in Clifton Hills, en gata med massor av barer, reatsuranger och kasinon. 
 
 
 
 
 
 
Vi hade en sjukt rolig kväll/natt och vi var så glada över att kanadensarna inte har åldersgärns på 21 år som i usa, haha! 
 
På lördagen vaknade vi ändå ganska tidigt och begav oss ut i det fina vädret för att njuta av fallen och den otroligt fina naturen. Först promenerade vi lite längs den kanadensiska sidan, men bestämde oss sedan för att gå över till den amerikanska för att komma lite närmare fallen och åka på en båttur. 
 
 
 
 
 
 
 
Detta extremt stora och märkita fallet kallas för Horseshoe Fall eftersom det har formen av en hästsko. Där ser man även båten som vi senare åkte på. 
Uppe vid det här fallet stannade vi också för lunchpaus på en riktigt bra och fräsh restaurang. 
 
 
 
Därefter var det dags för bårturen som kallas för Maid of the Mist och jag måste säga att det var bland de häftigaste jag någonsin gjort. Det går inte riktigt att beskriva eller ens ta in hur mäktiga fallen är och vilken kraft vattnet har! 
 
 
 
Eftersom man åkte så nära fallen blev man väldigt blöt så det var tur att vi fick fina regnponchos att ta på oss! 
 
 
 
 
Väldigt blåsigt och blött blev det, men det var en sån galet häftig känsla att stå så nära och liksom känna kraften från vattnet. helt A M A Z I N G ! 
 
Efteråt gick vi upp på en gångväg vid sidan av fallet, där kunde man också ta riktigt fina bilder. 
 
 
 
 
Vi anslutade löradgen med dans och drinkar och njöt så mycket vi bara kunde av vår minisemester. För på söndag morgon var det dags att sätta sig på bussen och åkte tillbaka till NJ igen. 
 
 
 
Tack för en superbra helg med otroliga naturupplevelser! Niagarafallen är absolut en plats alla borde besöka innan man dör! 
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-06-09 22:41:38

Tror det är bra att USA har en åldersgräns på 21. 😉 Tänk vad jag skulle behöva oroa mig annars 😱.
Härliga bilder!!
Puss mamma ❤️❤️

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela