aupairtove.blogg.se

Pärlplattor, cheesecake och 55 dagar

Publicerad 2015-01-31 15:43:49 i Livet som au pair,

Godmorgon! 
Några dagar har gått och det är återigen lördag och helg. Jobbet har funkat bra för det mesta onsdag - fredag, barnen har bråkat en del vilket har varit ganska jobbigt, men annars har jag skjutsat och hämtat som vanligt och hjälpt till med läxor. I torsdags pärlade jag och tjejen även pärlplattor och jag blev helt nostalgiskt, jätteroligt var det. 
 
Igår var det fredag och jag tränade och hängde lite med Bea på lunchen. På kvällen blev jag upphämtad av Elize (som bokat om sin flygbiljett hem för att kunna vara här och gå på en super bowl- fest på söndag) och vi hämtade sedan Bea och åkte till Cheesecake Factory. Den restaurangen gör em verkligen aldrig besviken, jag kan nästan inte beskriva hur god maten och för att inte tala om efterrätterna är där! Vi beställde tre förrätter att dela på, portionerna är ju så stora så vi blev lugnt mätta på den maten. Till dessert testade vi mango key lime cheesecake och oreo cheesecake och de var båda så goda att vi nästan dog. Jag kommer aldrig vilja äta cheesecake på något annat ställe igen, haha! 
 
Denna lördag började jag med ett skypesamtal med familjen där hemma, nu är det bara 55 dagar kvar tills de kommer hit, helt sjukt vad jag längtar!! Strax ska jag åka iväg och köra ett zumbapass hade jag tänkt och sen får jag se vad jag hittar på. Ska i alla fall jobba ikväll och imorgon ska jag träffa Emma och förhoppningsvis Bea och Hanna i NYC. Hoppas ni alla har en bra helg! 
Puss o kram!
 
 
Thai lettuce wrap, avocado eggrolls och quesadillas! 
 
 
 
Sååååå gott!!!
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela