aupairtove.blogg.se

Ridge Thai

Publicerad 2015-02-28 15:02:39 i Livet som au pair,

 
 
Godmorgon och välkommen lördag! 
Igår lyxade vi med sån här god mat till middag. Jag, Matilda, Bea, Isabell och Frida testade en restaurang i town som heter Ridge Thai och det var ett riktigt mysigt litet ställe. Alla de andra tjejerna beställde pad thai (som såg supergott ut), men jag trotsade grupptrycket och valde en grönsaks- och kycklingwok i sötsur sås istället, väldigt gott det med faktiskt! 
 
Lördag idag då och solen skiner, men tyvärr så ligger temperaturen på ca -10 grader, suck... Jag startade dagen med frukost och tänkte snart bege mig till gymmet för ett träningspass. Senare ska jag hämta upp en tjej som heter Elin (varför heter alla Elin???) som jag aldrig träffat förut. Vi ska åka till Bergen Town Center och shoppa lite och troligtvis äta lunch, det ska bli roligt. Annars är planerna för resten av helgen ganska oklara, men det gör inte så mycket, spontant är alltid kul! 
 
Hoppas ni får en bra och solig helg och njuter av skid-VM och tjejernas 3mil idag. Jag önskar att jag också kunde sitta bänkad framför vinterstudion och heja fram Sverige. Tyvärr så visas det inte på amerikansk tv...
Nu ska jag gå och byta om, hej så länge! 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela