aupairtove.blogg.se

Trötter

Publicerad 2014-10-30 02:38:01 i Livet som au pair,

Hej! 
Igår kväll jobbade sent till ca 22. Tjejen hade cheerleading match och efter den hjälpte jag mellankillen med läxor innan det var dags att lägga dem och hjälpa äldsta killen med ett skolprojekt. Allting gick jättebra förutom att jag idag har varit såå trött! Gick dessutom upp tidigt imorse för att äta frukost innan jag började jobba så nu ser jag fram emot att snart släcka lampan och somna innan tio. Känner mig nästan som en pensionär eller ett litet barn som behöver så mycket sömn, men att ha fullt upp hela dagarna tar på krafterna. 
 
Idag åkte jag direkt till gymmet för onsdagens zumbapass när jag hade gått med tjejen till skolbussen. Sen hem en snabbis och duscha och så åkte jag vidare till Garden för att fixa lite saker inför Halloween. Har faktiskt hittat en helt ok utklädnad som jag ska ha, men den får ni se bilder på senare! 
Hämtade barnen vid 3 och skjutsade dem till templet. Gjorde lite läxor med dem och sen åkte jag hem och lagade middag medan de hade hebreiska-skola i två timmar. Kvällen har annars bestått utav skjutsande till och från am. fotbollsträning för äldsta killen, mer läxläsning och middag. Haha, det är väl det jag gör på dagarna här, köra bil, läsa läxor och laga middag! 
 
Kram o gonatt på er alla! 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela